Karriär

Nu söker vi ytterligare Advokater till vårt kontor i Göteborg

Vi fortsätter att växa och har fortsatt fler intressanta uppdrag på väg in varför vi nu behöver stärka upp med fler Advokater som finner stor tillfredsställelse i att arbeta i en modern och framåtlutad miljö. Vi söker dig som är en prestigelös, strukturerad och social person som trivs med klienter och kollegor samt vill vara med att modernisera branschen och de traditionella arbetssätten. På sikt kommer du att, för din egen och byråns utveckling, anta ett principalansvar och vara med och coacha biträdande jurister i deras yrkesroll och utveckling. Idag kanske du arbetar som advokat på en affärsjuridisk byrå men vill bredda dig med familjerätt och brottmål alternativt att du idag arbetar som humanjurist och även vill arbeta med ekonomisk familjerätt och affärsjuridik. Då har du kommit rätt!

Ejder Advokatbyrå är en fullservicebyrå som tillhandahåller jurister och advokater inom bland annat brottmål, familjerätt, vårdnadstvist, migrationsrätt, fastighetsrätt, arbetsrätt, avtalsrätt och affärsjuridik. Ejder Advokatbyrå förordnas regelbundet som offentligt biträde av Göteborgs, Uddevallas, Vänersborgs och Alingsås tingsrätt, Förvaltningsrätten i Göteborg samt av olika myndigheter. Ejder Advokatbyrås huvudkontor är beläget i centrala Göteborg, i moderna och luftiga lokaler i Nordstan. Våra kunder är primärt från västra Sverige men vi får uppdrag från hela landet. I januari startar vi även upp kontor i Stockholm för att ha fysisk marknadsnärvaro även på östkusten. Ejder Advokatbyrå startades med ambitionen att forma en ny typ av advokatbyrå. En advokatbyrå där man genom ett strukturerat arbetssätt och bra processer kan skapa en god arbetsmiljö, där medarbetare utvecklas och kan fördjupa sina specialistkompetenser. En arbetsmiljö där balans i livet och kvalitet premieras framför långa arbetsdagar.

På Ejder Advokatbyrå står medarbetaren i fokus. Vi eftersträvar en sund arbetsmiljö där man kan kombinera höga ambitioner med en balanserad arbetsbelastning. Låter detta intressant för dig? Då är välkommen att skicka in din ansökan, vilken vi med spänning ser fram emot!

Maila din ansökan med CV till erik@ejderadvokat.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Erik Stenberg på erik@ejderadvokat.se. Urval och intervjuer sker löpande och sista ansökningsdag är 2021-01-31.

 

Spontanansökan

Ejder Advokatbyrå är en modern advokatbyrå. Vi strävar efter att alltid leverera juridiskt arbete av toppkvalitet och satsar på våra medarbetares utveckling därefter. Vi är övertygade om att kort- och långsiktig balans i arbetslivet gagnar såväl medarbetare som klienter i slutändan. Vi har god sammanhållning och ett klimat där man alltid kan be sina kollegor om råd och hjälp. Vi erbjuder en arbetsplats där våra medarbetares omständigheter anpassas efter moderna normer.

Har du arbetat minst ett år på advokatbyrå eller har du suttit ting är detta meriterande.

Låter det intressant är du välkommen att mejla ditt CV till info@ejderadvokat.se.